Nya Tuffa C4 Cactus

Nya tider, nya idéer! C4 Cactus – en tuff, modern bil med hög komfort – är en manifestation av Citroëns inställning och nya idéer.

citroen-c4-cactus.40980.148

Fördelar

  • Stilfull, funktionell design: uttrycksfull belysning i vår signaturdesign, 21 kaross/Airbump-kombinationer, takrelingar.
  • Airbump®: en världsunik lösning.
  • Kompakt men rymlig: 4,16 m lång, 358 liters bagageutrymme.
  • Öppen, välkomnande interiör: ljust och trivsamt.
  • Praktiskt teknik: intuitiv, lättanvänd och enkel att köra.
  • Uppkopplad resa: Citroën Multicity Connect och eTouch
  • Mindre miljöpåverkan: 3,4 l /100 km; 87 g/100 km

Utvändig design

En förening av stil och användbarhet, med praktiska, visuella funktioner. Citroën C4 Cactus, med optimerad form och flödande designlinjer, är resultatet av en konstant effektivitetssträvan. Släta, rena ytor utan vassa kanter och ett tak som förstärker fordonets form… Med unik och djärv design drar Citroën C4 Cactus blickarna till sig.

Airbump – en världsunika lösningen

Airbump®-stötfångarna är en perfekt kombination av stil och funktion. Den världsunika lösningen skyddar bilen mot lättare stötar och slag i vardagstrafiken och framhäver samtidigt Citroën C4 Cactus stil och attityd. Hemligheten? En mängd luftkapslar i ett följsamt TPU-hölje (termoplastisk polyuretan) vars mjuka yta tar upp lättare stötar och står emot repor. Airbump-stötfångarna kräver inget underhåll och bidrar till att minska bilens driftkostnader.

Invändig design

En avskalad, ren design präglar Citroën C4 Cactus insida, som också erbjuder avancerad teknik för hög komfort. Interiören är anpassad för att frigöra utrymme åt föraren och passagerarna och samtidigt skapa en stark visuell identitet, med varje komponent på sin självklara plats. En smal instrumentbräda och en 7-tums pekskärm ger mer utrymme. Enkla, rena linjer gör interiören i Citroën C4 Cactus både praktisk och bekväm.

Årets Bil 2015!

Citroën C4 Cactus är en av de sju finalisterna som är med i slutomgången till Årets Bil 2015! Nu håller vi alla tummar till mars då det avslöjas vilken bil som utses till Årets Bil 2015.

Läs mer på citroen.se »

Posted in Citroën, Personbilar, Uncategorized.