Verkstad & Butik

logoautoexperten200

Vår Autoexperten verkstad reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt. Autoexperten lämnar 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar. Alltid 12 månaders fri vägassistansförsäkring vid utförd service. Upp till 24 månaders räntefri delbetalning med Autoexperten-kortet. Läs mer här » Välkommen!

Fullserviceverkstad

Vi har en fullserviceverkstad där vi utför alla slags mekaniska reparationer och servicearbeten. Våra servicetekniker är välutbildade, erfarna och skickliga. De har givetvis den senaste utrustningen för felsökning, vilket kravs för att hantera dagens högteknologiska bilar. Teknikerna vidareutbildas kontinuerligt – allt för att de ska vara uppdaterade på den senaste tekniken.

Verkstadstjänster

Diesel, Elektronik, Lätta Lastbilar, Reparation, Service, Utför försäkringsskador, Ackrediterad Autoexperten verkstad, Biltvätt+recond, Lånebil, Hämta/lämna service (av kundbilar), Snabbservice, 4 Hjulsmätning, Bilglas, Bilglas reparation (stenskott), AC certifiering, Montering/service Webasto och Eberspächer, Montering/kalibrering av alkolås, Släcka 2:or, Lackering m.m.

Alla typer av skador

- Vår skadeverkstad är bemannad av skickliga medarbetare som klarar alla sorters skador, oavsett bilmärke.
- MBN Bil sammarbetar med de flesta försäkringsbolag, vilket underlättar skaderegleringsprocessen.
- Vi är auktoriserade av Citroën, Mercedes Benz och SsangYong som skadeverkstad, men vi reparerar alla märken.
- Vi är auktoriserade för AC och utför även vindrutebyten.

Auktoriserad

MBN Bil är auktoriserade för service på Citroën och SsangYong samt anslutna till bilverkstadskedjan Autoexperten.

Kvalitet

Vi har höga krav på oss själva och strävar alltid för att leverera en hög kvaliteten på vårt arbete. Det ger dig som kund största möjliga trygghet i samband med service- och reparationsarbeten som utförs av oss.