MBN Bil – ett brett utbud transport- och företagsbilar

Transport- och företagsbilar är en av MBN Bils starkaste sidor. Med Citroëns och Sssang Yongs modellprogram kan vi erbjuda hantverkare och andra företag bra lösningar för alla tillfällen. Kontakta vår säljare för att boka en tid eller för att prata om vårt breda utbud.

Andreas Frykestam, tel 0560-76 50 54, 072-453 67 10. E-post: andreas@mbnbil.se

Citroën transportbilar klarar allt och lite till

Behoven är olika beroende på yrkeskategori. Därför erbjuder Citroën ett brett utbud av skåpbilar, med olika fordonsvolymer och dimensioner för att uppfylla dina specifika krav. Citroën kan också erbjuda chassin för påbyggnader och skåpbilar med skräddarsydda inredningar helt enligt företagets specifika behov.

Tänk dig komfort, framkomlighet och säkerhet tillsammans med massor av tekniska och praktiska finesser, och du har en transportbil som känns mer som din bästa jobbarkompis än som den arbetshäst den är. KOMFORTABEL, EKONOMISK OCH SMART! Olika exempel på anpassningar och påbyggnationer finner du här »

SsangYong Actyon Sports

Låt oss presentera SsangYong Actyon Sports. En Spännande Pick-up med ny design. Nya Actyon Sports användbarhet, komfort och mångsidighet gör arbete och fritid ännu roligare. Med ny dynamisk design sticker Nya Actyon Sports ut från mängden överallt. En ny och kraftigare motor, dynamisk design och bättre bränsleekonomi. Från 199.900 kr. ex. moms

  • Drar släpvagn som väger upp till 2300 kg. 
  • Stort flak, två kvadratmeter finns det plats för långa föremål
  • 2,2 dieselmotorn levererar 178 hk och har ett högt vridmoment på hela 400 nm. Endast 7,1 l/100 km. .

Välj Pro Edition - otroligt välutrustad med utrustning såsom Automat, 4WD, aluminiumfälgar, multimediasystem med 7"-skärm och backkamera, farthållare, värme ratt samt stolsvärme både fram och bak. Dessutom ingår: Fast dragkrok, flaklock, frontbåge med LED-belysning och sidosteg. Från ca 239.900 SEK ex moms

Citroën – ett brett utbud av skåpbilar