Service i Sverige

Det finns stora pengar att tjäna på att göra service på bilen hos oss. De svenska priserna på arbete och reservdelar är lägre än de norska. Vi har en fullserviceverkstad där vi utför alla slags mekaniska reparationer och servicearbeten. Vi har många återkommande nöjda norska kunder.

Vi finns i Torsby, endast 35 km från gränsen. Välkomna!

  • 8 mil från Kongsvinger
  • 14 mil från Kløfta
  • 17 mil från Oslo
  • 17 mil från Hamar

Auktoriserad verkstad

MBN Bil är auktoriserade för KGM. Vi är dessutom anslutna till bilverkstadskedjan Autoexperten samt Euromaster vilket innebär att vi utför service på i princip alla bilmärken. Vi är auktoriserade för AC och utför även vindrutebyten. Vi utför vindrutebyten och lagning av stenskott. Registrering av service digitalt eller via servicebok.

Skadeverkstad

I vår skadeverkstad har vi den utrustning som krävs för att kunna reparera alla plåt- / skadereparationer och lackering. Vi är skadespecialister med mångårig erfarenhet och gedigen utbildning. Vi har skickliga medarbetare som klarar alla sorters skador, oavsett bilmärke.

Reservdelar och tillbehör

Välj original reservdelar, alternativdelar eller utbytesdelar för att hålla din bil i gott skick. Vi säljer även alla typer av biltillbehör. Batterier, däck  ingår också i sortimentet.

Hos oss är din bil i trygga händer

Våra servicetekniker är välutbildade, erfarna och skickliga. De har givetvis den senaste utrustningen för felsökning, vilket kravs för att hantera dagens högteknologiska bilar. Teknikerna vidareutbildas kontinuerligt - allt för att de ska vara uppdaterade på den senaste tekniken.
Vi har höga krav på oss själva och strävar alltid för att leverera en hög kvaliteten på vårt arbete. Det ger dig som kund största möjliga trygghet i samband med service- och reparationsarbeten som utförs av oss.

MBN Bil ligger centralt i Torsby

Koordinater

  • RT90:  X: 6672066, Y: 1344526
  • WGS84:  Lat N 60° 8′ 15,  Lon E 13° 0′ 24
  • Deximal: 60.1376,  13.0067

Se karta på Google maps »